Srbijagas pozvao je građane da se prijave toj kompaniji za gasni priključak koji će se isplaćivati na 36 rata.

Srbijagas pozvao je građane zainteresovane za gasni priključak koji je dovoljan za stambeni objekat do 150 kvadratnih metara, a žele da ga plate na 36 rata, da se prijave toj kompaniji.

U objavljenom javnom pozivu na priključenje pod promotivnim uslovima navodi se da je cena priključka 780 evra što će se isplaćivati tokom tri godine bez kamate. Mesečna cena koja bi se plaćala tri godine bi u tom slučaju bila oko 2550 dinara mesečno.

Ovakve uslove Srbijagas nudi za zainteresovane građane sa područja 72 opštine sa područja Beograda, Aranđelovca, Jagodine, Kruševca, Čačka, Kragujevca, Novog Sada, Zrenjanina, Pančeva, Kikinde kao i braničevsko-podunavskog područja.

Foto: Urban City

Dodatne informacije za Požarevac i ostale opštine Braničevskog okruga mogu se dobiti na telefon 011/35-39-296 (od 8 do 15 časova) ili lično na adresi Auto-put za Zagreb 11, Novi Beograd.

Podsećamo da je 29. maja 2018. godine kod firme Hrastovača, pušten u rad gasovod za Požarevac.

Dušan Bajatović, direktor JP “Srbijagas” je tada najavio da če većina sela u požarevačkom okrugu dobiti mogućnost korišćenja gasa do kraja 2021. godine.

Dušan Bajatović, Foto: Urban City

Dužina mreže je 28 km od Osipaonice i Požarevca do Ostrova koja obezbeđuje da čitav sistem bude povezan sa nalazištima u Ostrovu, gde će se i nalaziti gasna skladišta koja će biti korišćenja posle eksploatacije na tom mestu.

1 KOMENTAR

  1. Biće isti broj zainteresovanih kao i broj brodova koji su pristali ili će ikad uploviti u Kostolačku luku !

KOMENTARIŠI