Foto: Urban City / B.P. // ilustracija

Jutros je kod mosta u naselju Tešići, prema Trnavi, desno od puta pored Morave, pronađen zapaljen auto marke “Pasat”.

Pronađena tela porodice Đokić

Sumnja se da ovaj auto pripada porodici Đokić za kojom se traga već pet dana.

U vozilu nema tela. Automobil nestale porodice je pronađen na nepristupačnom terenu, a kamera ga je prethodno snimila u delu sela Tešica oko 02.20 sati. Forenzičari su trenutno na terenu i pregledaju šasiju i ostatke izgorelog automobila, u potrazi za biološkim tragovima.

U toku je dalja pretraga terena, a u potragu su uključeni svi kapaciteti policije.

Podsetimo, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija poslednji put su viđeni u selu Moravac gde živi Goranova majka u ponedeljak 00.20 sati kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

– U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva ili je vozilo stajalo. Kamera nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu – navodi Mijatović i dodaje da se nisu pojavili na auto-putu.

Kako saznajemo, nestali otac i ćerka kod sebe su imali mobilne telefone, koji su isključeni u 3 sati ujutro, u noći nestanka.

KOMENTARIŠI