PODELI
Foto: Narodna stranka

Saopštenje GrO Narodne stranke u Požarevcu:

“Razmatrjući celokupnu društveno-političku situaciju u našem gradu, GrO Narodne stranke Požarevac, najoštrije osuđuje dešavanja koja su obeležila nedelju za nama, a koja se ogledaju u više nego očitoj sprezi kriminala i gradske vlasti koja je kulminirala hapšenjima gradskih čelnika.

Kako se reakcija gradske vlasti ogledala u šturom saopštenju i blagoj osudi proteklih događaja, kada saterana u ćošak nije mogla ništa drugo ni da učini, pozivamo sve gradske čelnike na čelu sa gradonačelnikom, kao i sve one koji su glasali za ovakva kadrovska rešenja, ili su prilikom njihovog postavljanja, ostali nemi, da podnesu ostavke. Ovaj moralni čin, na koji ih pozivamo, u najmanju ruku može da umanji nesagledivu štetu koja je naneta građanima Požarevca. Podsećamo vladajuću koaliciju, da je dužna da poverenje građana opravdava svakodnevno, kao i da je u obavezi da račune polaže žiteljima ovih prostora čiji su izaslanici, kao i da je politička organizacija u službi građana, a ne obratno.

Narodna stranka ima za cilj i uvek će se truditi da ukaže na devijacije koje se dešavaju u gradskoj vlasti, u cilju sprečavanja istih i omogućavanju boljeg života građana Požarevca. Poslednji nemili događaj, koji je samo jedan u nizu, samo govori o činjenici da gradska koalicija, ne samo da nije sposobna da dovede niti jednu investiciju, već svojom bahatošću i korupcionaškim aferama to nema nameru ni da učini, te da joj je vreme, jednom za svagda, da ode u političku istoriju”, navodi se u saopštenju ove stranke.

KOMENTARIŠI