Srpska napredna stranka u Požarevcu obeležila slavu Svetu Petku

Srpska napredna stranka u Požarevcu obeležila slavu Svetu Petku

U crkvi Svete Petke u naselju Busije u Požarevcu prerezan je slavski kolač povodom stranačke slave Srpske napredne stranke.

Foto: SNS Požarevac

Ovogodišnji kolačar, gradonačelnik Grada Požarevca i član GO SNS-a u Požarevcu Saša Pavlović, predao je slavski kolač predsedniku Skupštine Grada Požarevca i članu GO SNS-a Predragu Mijatoviću.

Rezanju kolača prisustvovao je i sekretar GrO SNS-a Požarevac Slaviša Stojković.

U prostorijama stranke medijima se obratio Saša Pavlović koji je najpre svim naprednjacima, građanima čestitao slavu Svetu Petku. Pavlović je podsetio da je ove godine ograničen broj ljudi koji mogu proslaviti Svetu Petku u stranci zbog epidemije i izrazio nadu da će slava sledeće godine biti proslavljena bez ograničenja. Pavlović je potom predao kolač Mijatoviću koji se obratio medijima.

Foto: SNS Požarevac

Predrag Mijatović, predsednik Skupštine Grada Požarevca i član GO SNS-a čestitao je slavu građanima Srbije i članovima Srpske napredne stranke i zahvalio Saši Pavloviću koji mu je ukazao čast da ove godine bude kolačar.

Današnji praznik posvećen je Prepodobnoj mati Paraskevi – u narodu poznat kao Sveta Petka. U našoj zemlji ima oko 250 crkava posvećenih Svetoj Petki, a jedna od njih nalazi se i u naselju Busije u Požarevcu.

6 KOMENTARA

  1. Posebno su srećni i zadovoljni radnici “Bambi”-ja što je njihovim odricanjem i od njihovih para podignuta ovako lepa crkva a u međuvremenu plata nije porasla ni za dinar.

  2. ovom iz Bambija-šta, nije vam Ruška Đinđić dala ..? nonono…ona nema žena, mislim vi, pa koka kola itd.. Predlažem vam da solidarno skupite pare pa da joj ponudite pomoć, onako drugarski..Eto možda je i danica drašković u problemima (sirota ženica ima samo milion dinara mesečno kao član upravnog odbora NIS-a a znate da je penzioner i to invalid psihijatrijskomsa šifrom ). No lupali ste u lonce, sad lupajte glavama u zid i lajte, lajte..

    • Dragi EXPONTO pomeni bar i nekog muškarca, ali “pravog” kao što je bio Marko Milošević što bi rekla njegova pokojna mama.

KOMENTARIŠI