Šta kupiti damama za 8. mart

Šta kupiti damama za 8. mart

Međunarodni dan žena tradicionalno se obeležava svake godine, a nastao je kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost polova. 

Iako će vam svaka dama reći da joj pokloni na ovaj dan ništa ne znače, već ljubav i pažnja tokom čitave godine, ipak je kavaljerski da joj darujete nešto što će joj usrećiti dan i učiniti da se oseća lepo. 

Kako ne biste svake godine kupovali cveće, koje je klasičan izbor poklona, predložićemo nekoliko ideja koje možete iskoristiti pri kupovini poklona vašim damama za 8. mart.

#1 Personalizovani pokloni za snažan utisak

Iako su pokloni za 8. mart uglavnom buketi cveća koji su neosporno lep gest, ali i kliše, možete uraditi nešto drugačije za vašu damu i darovati joj personalizovani poklon kojim ćete iskazati vašu ljubav i divljenje prema njoj na mnogo ličnijem nivou. 

Kada su u pitanju pokloni za osmi mart ideje će same nadolaziti ukoliko ste skloni maštovitosti, pa slobodno poslušajte svoju intuiciju i budite kreativni prilikom odabira poklona za Dan žena. 

Koliko imate zajedničkih trenutaka koji vas uvek podsete na sreću?

Odličan personalizovani poklon može biti personalizovani album sa slikama koji će joj izmamiti najiskreniji osmeh na lice i pretvoriti uspomene u opipljive spomenare.  

Osim toga, broj stvari koje su pogodne za personalizaciju je sve veći, jer je i popularnost ovakvih darova velika, pa ćete sigurno pronaći idealan poklon koji će govoriti da ste se potrudili i biti ličniji od ostalih.  

#2 Parfem – poklon sa kojim nećete pogrešiti

Svaka dama voli dobar miris, pa je parfem uglavnom dobar izbor poklona koji će koristiti određeni vremenski period, a ne samo kratkoročno. Osim toga taj miris će je uvek podsetiti na vas, pa gde god drugde da oseti istu aromu prisetiće se vas.

Parfem stvara uspomene, i možete biti sigurni da će misliti na vas svaki put kada ga koristi. Pri odabiru parfema preporuka je da pogledate onaj koji ima najveći procenat molekula aromatičnog ulja, kako bi miris što duže trajao kada se nanese.

#3 Vino, večera i muzika

Kažu da nema bolje izjave ljubavi od one koja je praćena bocom dobrog vina, pa ako kupujete poklon devojci ili supruzi, predlažemo romantični događaj.

Spremite večeru, pustite džez, stavite buket na sto i otvorite flašu kvalitetnog vina koje odgovara uz jelo koje ćete poslužiti. Mnoge dame cene momente koje provodite sa njima i trud koji ulažete da ih iznenadite, stoga je vrlo često spoj večere, vina i muzike bolji izbor poklona od materijalnih, opipljivih stvari.

#4 Komad odeće ili obuće

Mislite da vaša dama ima sve što joj treba? Tu verovatno grešite, jer ni jedna dama neće reći da ima dovoljno komada odeće ili obuće i da joj više ne treba.

Ukoliko ste je čuli kako pominje određenu garderobu koju nikako da kupi iz nekog razloga, potrudite se da pronađete baš taj odevni komad kako bi iznenađenje zaista ostavilo željeni utisak na nju. 

#5 Kvalitetna knjiga

Za ljubitelje čitanja, nema boljeg ili goreg dana za kupovinu knjige. Svaki je dobar! Zato će joj 8. mart biti još lepši kada joj predate upakovanu knjigu o kojoj je govorila sa tako jakim žarom, i izrazila veliku želju da je pročita. 

Ako nije pominjala ni jedno štivo posebno, knjiga zaista ima pregršt. 

Lako možete pronaći onu odgovarajuću znajući njena interesovanja – ukoliko čeka bebu, kupite joj knjigu o roditeljstvu, ukoliko želi psa onda je knjiga o vaspitanju kućnog ljubimca dobar odabir i tako možete praktično u nedogled.

Izbora je mnogo! Ukoliko ste se opredelili za roman, dovoljno je da znate koji je njen omiljeni žanr i pitate zaposlenog u svakoj knjižari za preporuku. 

#6 Spa paket – potpuno opuštanje na dar

Sanus per aquam, ili skraćeno SPA znači “vodom do zdravlja” i predstavlja svojevrsnu oazu mira i relaksacije koja će naprosto oduševiti vašu dragu.

Možete odabrati da joj darujete vaučer za posetu spa centru, za samo jedan spa doživljaj nalik masaži ili poseti slanoj sobi. Ukoliko ne to – možete napraviti spa centar u domu! Napunite kadu aromatičnim sastojcima, kristalima, mehurićima, sunđerima i pilingom za telo, pa sve to upotpunite bocom vina i muzikom. 

Može li išta bolje da ulepša dan od kupanja u aromatičnim mehurićima? Iznenadite je! 

#7 Poklon kupon – gift kartica kao najbolji pokloni

Muškarci bi često često želeli da obraduju svoju damu određenom šminkom, tašnom ili nakitom ali većina prosto nije vična u razaznavanju kvaliteta među tim “ženskim” stvarima. 

Iz tog razloga kupon je idealan poklon za nju, jer ne samo da ćete joj kupiti baš ono što njoj odgovara i što će ona izabrati, već možete biti sigurni da nećete pogrešiti pri odabiru idealnog poklona. Kupite gift karticu u određenoj vrednosti u njenoj omiljenoj prodavnici – sigurno nećete pogrešiti. 

  1. mart je dan kada se prema našim damama trebamo odnositi kao i tokom cele godine – brižno i sa puno ljubavi. Pokloni su tu da upotpune taj dan, kada treba samo da je podsetimo na to koliko nam znači.

KOMENTARIŠI