Stepanović: Velika pobeda SNS-a u Požarevcu

Stepanović: Velika pobeda SNS-a u Požarevcu

Foto: Urban City // I.P.

Predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Miodrag Stepanović održao je konferenciju za medije povodom juče održanih parlamentarnih izbora.

On se zahvalio svim građanima koji su podržali Srpsku napredni stranku i listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, i omogućili da ona odnese ubedljivu pobedu.

Stepanović je istakao da su izbori protekli u mirnoj, demokratskoj atmosferi, bez incidenata.

„Prema podacima Srpske napredne stranke, na osnovu 100% obrađenih informacija, lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, odnela je ubedljivu pobedu u Požarevcu sa osvojenih 20.233 glasa, ili u procentima 50,98% glasova. Za razliku od prethodnih parlamentarnih izbora koji su održani prošle godine, Srpska napredna stranka dobila je 2.098 glasova više (4,56% u procentima), što govori o veliko poverenju koje uživamo kod birača“, dodao je Stepanović.

On je čestitao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću na našoj ubedljivoj pobedi na republičkim, pokrajinskim, kao i na lokalnim izborima u Beogradu.

Stepanović je čestitao i svim predsednicima opštinskih odbora SNS u Braničevskom okrugu na ubedljivim pobedama koje su ostvarili na lokalnim izborima u njihovim opštinama.

„Zahvaljujem se i svim mojim saradnicima, potpredsednicima, sekretaru, predsednicima mesnih odbora i saveta, svim aktivistima Srpske napredne stranke u Požarevcu koji se prethodnih meseci nisu štedeli i koji su učinili ogroman napor da se postigne ovaj rezultat. Ovo je naša zajednička velika pobeda“, rekao je Stepanović.

Foto: Urban City // I.P.

Tokom izlaganja, on se osvrnuo i na negativnu kampanju koju je opozicija vodila protiv Srpske napredne stranke, a da pritom nije imala nikakav program za napredak Srbije. Međutim, građani su znali da prepoznaju to, i poverenje su dali onima koji imaju konkretan rezultat, i konkretan program za budućnost naše zemlje, i koja do sada nikada nije izneverila poverenje građana.

Na kraju konferencije, predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac osvrnuo se i na događaje koji nas čekaju u budućnosti. Naveo je da će u narednoj godini biti pokrenuti projekti koji će promeniti opis Požarevca i da intenzivno razgovara sa gradonačelnikom o tome. Pored toga „Srpska napredna stranka u Požarevcu neće odstupiti od politike koju je definisao Aleksandar Vučić i koja za cilj ima da priđemo svakom pojedincu, da se uvek nađemo spremni da mu pomognemo i da ga saslušamo. Prijemi građana koje već duže vremena održamo, i ja i gradonačelnik i predsednik Skupštine u Požarevcu, i predsednik opštine i Skupštine u kostolcu nastaviće se svake nedelje kao i do sada“, zaključio je Stepanović.

KOMENTARIŠI