Udruženje pčelara Požarevac doniralo med Narodnoj kuhinji u Požarevcu

Udruženje pčelara Požarevac doniralo med Narodnoj kuhinji u Požarevcu

Narodna kuhinja će uz paketiće koje je obezbedio Grad Požarevac u petak 29. decembra podeliti i med koji su donirali pčelari sa područja Grada Požarevca.

Udruženje pčelara Grada Požarevca donirali su med koji će Crveni krst Požarevac povodom novogodišnjih i božićnih praznika podeliti deci korisnika Nardone kuhinje u Požarevcu i Kostolcu.

Foto: Urban city
Saša Obradović, sekretar Crvenog krsta Požarevac
Foto: Urban city
Bojan Ilić, predsednik Skupštine Grada Požarevca

Narodna kuhinja u Požarevcu i Kostolcu ima 850 korisnika, lokalna samouprava izdvaja značajna sredstva da bi kuhinja radila 365 dana u godini. Značajan je podatak da od ukupnog broja korisnika Narodne kuhinje 292 korisnika čine deca do 10 godina. Zahvaljujući ovoj donaciji u petak 29. decebra biće podeljeni paketići korisnicima Narodne kuhinje na svim punktovima, istakao je Saša Obradović, sekretar Crvenog krsta Požarevac.

Foto: Urban city

“Broj korisnika Narodne kuhinje nije mali i zanemarujući, Grad Požarevac se trudi da se obezbede uslovi za nesmetano funkcionisanje Narodne kuhinje”, rekao je predsednik Skupštine grada Požarevca Bojan Ilić i dodao “Da će se grad truditi da se broj korisnika smanji zahvaljujući merama koje Grad Požarevac preduzima na polju zapošljavanja”.

Predsednik Udruženja pčelara, Dejan Milošević zahvalio se svim članovima koji su se odazvali ovoj akciji i istakao da će se ovakve i slične akcije nastaviti i u 2018. godini.

Foto: Urban city

KOMENTARIŠI