Foto: Urban City / B.P.

Poljoprivrednici su danas posle 9.30h blokirali saobraćaj kod NIS pumpe Ljubičevo. Zbog blokade, obustavljen je saobraćaj na ovoj deonici, Ipak, postoji način da idete prema Beogradu, kao i iz pravca Beograda da dođete do Požarevca i istočne Srbije.

Foto: Urban City / B.P.

Iz Požarevca prema Beogradu trenutno je prohodan put jedino preko Ljubičevskog mosta prema Osipaonici. Odatle se možete uključiti na auto-put. (Takođe možete preko Žabara do Velike Plane i tako se uključiti na auto-put, ali je dosta dalje, osim ako nećete prema Nišu)

Foto: Urban City / B.P.

Takođe, ukoliko dolazite iz pravca Beograda, posle naplatne rampe sačekaće vas policijska patrola koja preusmerava saobraćaj prema Smederevu. Do Požarevca se dolazi tako što se ide od Male Krsne preko Skobalja do Osipaonice gde se skreće levo prema centru sela. Ovim putem može se doći do Ljubičevskog mosta i tako stići do Požarevca i ostatka istočne Srbije.

Napominjemo da je ovaj put od Ljubičevskog mosta do Osipaonice u jako lošem stanju.

Ipak, ne mogu svi ovim putem. Šleperi ne mogu preko Ljubičevskog mosta i zbog toga desetak kamiona parkirano je pored puta kod benzinske pumpe NIS Ljubičevo.

Video: Urban City / B.P.

POVEZANE VESTI:

Blokiran ulaz u Požarevac kod Ljubičeva, paralisan saobraćaj ka istočnoj Srbiji

1 KOMENTAR

  1. Kad se pogleda iz kakvih razloga se protestuje u drugim zemljama,posebno na zapadu,mi smo zlatni treba da budemo zahvalni

KOMENTARIŠI