Veći broj prekršaja i nezgoda na teritoriji PU Požarevac za vikend

Veći broj prekršaja i nezgoda na teritoriji PU Požarevac za vikend

Foto: Urban City / B.P. // ilustracija

Pripadnici saobraćajne policije u Požarevcu, proteklog vikenda, u redovnoj kontroli, isključili su iz saobraćaja petoricu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, kao i dvojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Pedesettrogodišnji vozač „renoa“ je, kako se sumnja, vozeći sa 2,37 promila alkohola u organizmu, udario u „škodu“ kojom je upravljala četrdesetsedmogodišnja žena kojoj su u Opštoj bolnici u Požarevcu konstatovane lake telesne povrede, dok je vozač „citroena“ (35), upravljajući vozilom sa 0,78 promila alkohola, sleteo sa puta i udario u obližnju ogradu.

Saobraćajna policija je u Kučevu, okolini Malog Crnića i Požarevcu zaustavila trojicu vozača (42), (40) i (28) koji su automobilima „alfa romeo“, „pežo“ i „mercedes“ upravljali sa 1,45, 1,33 i 1,27 promila alkohola u organizmu.

Tridesetosmogodišnji i tridesetčetvorogodišnji vozači „audija“ su pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u okolini Žabara i Malog Crnića, automobilima udarili u kamion i betonsku ogradu.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

KOMENTARIŠI