Vučić: Moj savet i molba SNS-u je da se založe za nove...

Vučić: Moj savet i molba SNS-u je da se založe za nove izbore u Beogradu

Foto: Urban City // I.P.

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je njegov savet predstavnicima liste “Beograd ne sme da stane” da je veoma važno da se ide na nove izbore.

“Razgovarao sam i juče i danas sa predstavnicima pobedničke liste u Beogradu, liste koja je dobila najveći, ubedljivo najveći broj glasova na beogradskim izborima, liste ‘Beograd ne sme da stane’, dakle i sa gospodinom Šapićem, naravno sa predsednikom stranke gospodinom Vučevićem i sa gospođom Brnabić”, naveo je Vučić u obraćanju javnosti.

Njegov savet, kako je istakao, jeste da je veoma važno da se ide na nove izbore.

“Bolje je i da izgubite vlast i bolje je da šta god hoćete se dogodi, nego da učestvujemo u toj vrsti krađe izbora kako je Srbija videla 2008. godine. To je moj savet i moja molba za vas“, poručio je Vučić.

Istakao je da je razgovarao sa predstavnicima “Mi – glas iz naroda” i da je nakon sastanka stekao mišljenje da oni žele da se ide na nove izbore, jer smatraju da će da dobiju 18 odsto glasova.

“To je legitimna pozicija, ali mislim da nije i realna. Ali, to nije odgovorno ponašanje. Mislim da je Srbiji potreban Beogarad koji će da se gradi i ide ubrzano napred, a ne iz krize u krizu”, istakao je predsednik Srbije.

“Kažu da neće ni sa jednom stranom, jer smo svi isti. A šta ako na sledećim izborima nema većine. Hoćemo onda opet da idemo na izbore. Cilj politike nije da se dopadate nekom po ceo dan”, zaključio je Vučić.

KOMENTARIŠI