Vučić: Ostali smo dužni Požarevcu

Vučić: Ostali smo dužni Požarevcu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji obeležavanja početka izgradnje brze saobraćajnice Požarevac – Veliko Gradište – Golubac (Dunavski koridor).

U razgovoru sa gradonačelnikom Požarevca Sašom Pavlovićem, Vučić je rekao je da je bilo dosta investicija u Veliko Gradište i Golubac i da je država ostala dužna Požarevcu. Vučić je dodao da je Požarevcu potrebna jedna velika investicija i dodao da se Požarevac nalazi na odličnoj lokaciji i da nema dovoljno zaposlenih. Vučić je naglasio da Požarevac ima prosečnu platu na nivou republičkog proseka koja iznosi 557 evra.

Pavlović je ovom prilikom upoznao predsednika sa trenutnim i budućim investicijama, ali i problemima koje treba rešiti u skorijoj budućnosti.

Pavlović je upoznao Vučića da regionalni put od Bratinca do TE Kostolac B i prema Ramu (preko Rečice i Kličevca) treba rekonstruisati. Vučić je obećao gradonačelniku Požarevca da ti radovi mogu da počnu već od 1. marta 2022. godine.

Predsednik je napomenuo da je Braničevski okrug po površini jedan od najvećih i prirodi jedan od najlepših u zemlji, kao i da mu država decenijama unazad nije dovoljno poklanjala pažnje odnosno Požarevcu i svim drugim okolnim mestima.

POVEZANE VESTI:

Vučić: Brza saobraćajnica Požarevac-Golubac za život Braničevskog okruga

KOMENTARIŠI