„Zona Zamfirova – drugi deo“ premijerno 24. januara

„Zona Zamfirova – drugi deo“ premijerno 24. januara

Film „Zona Zamfirova – drugi deo“ u režiji Juga Radivojevića će biti premijerno prikazan 24. januara u Centru „Sava“, čemu će prethoditi pretpremijere po Srbiji već od 18. januara, najavio je distributer „Art vista“.

Petnaest godina posle ekranizacije ljubavne priče Stevana Sremca o Zoni i Manetu, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić su napisali priču o njihovom životu u braku, dve godine nakon venčanja.

https://youtu.be/mdiZrWAXLzU

U nastavku će njihovu ljubavnu sagu dočarati Brankica Sebastijanović kao Zone i Milan Vasić kao Mane.

Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak smešteni su u period između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, koji je zaslužan i za prvi film Zona Zamfirova, ističe kako su kroz omiljenu ljubavnu priču dočarani lepota naše zemlje u tom periodu ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

„Obuhvatili smo nekoliko glavnih porodičnih problema, koji jednako tište mlade ljude i sad kao što su tada. Uveren sam da će film na najlepši način promovisati porodicu i naše društvo“, naglašava Mitić, čija je producentska kuća zajedno sa „“Pink internešnl“ snimila nastavak jednog od najgledanijih domaćih filmova.

Glumac Milan Vasić ističe da u filmu „imamo tragediju, dramu, komediju, akciju i srećan kraj, sve što je potrebno za pravi, veliki film“.

Glumačku ekipu čine Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Ivan Bekjarev, Goran Jevtić, Nela Mihajlović, Branko Đurić, Dragan Vujić Vujke, Miki Krstović, Jugoslava Drašković, Milan Kalinić i Nikola Ristanovski, koji tumači Hadži Zamfira.

Scenografiju potpisuje Aleksandar Denić, kostimograf je Jelena Stokuća, direktor fotografije Dimitrije Joković, a kompozitor Aleksandar Sedlar.

Film “ZONA ZAMFIROVA 2”, OD 28. Januara i u nasem bioskopu Centra za kulturu.

zonee

KOMENTARIŠI