Budva i dalje regionalni centar zbivanja

Budva i dalje regionalni centar zbivanja

Lepo vreme, a i prvi znaci sunca mnoge su podstakli da razmišljaju o moru i plaži, pa će od danas moći da pohrle na Međunarodni sajam turizma i izaberu neku od ponuda.

Foto: Urban City, 15. jul 2017.

Tradicionalno najbolji provod u regionu nudi Budva, a šta ovoga leta nudi crnogorska turistička metropola u “Jutru sa Jovanom i Srđanom” otkriva Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budve.

“Osim bratstva, bratske su i cene. Pred početak i ovogodišnje sezone nama je bitno da budemo među prvima ovde u Srbiji, u Beogradu i da predstavimo ono što su naši noviteti, ali i aktuelnosti. Što se čine cena nisu se menjale u odnosu na prošlu godinu“, istakla je Liješevićeva.

Gradska plaža “Pizana”, Foto: Urban City, 14. jul 2018.

Tokom ukršnjih i prvomajskih praznika hoteli su pripremili specijalne aranžmane, pa će tako cene biti snižene od 20 do 50 odsto.

“Od Budve se uvek očekuje više, pa smo tako pripremili bogat program počev od 29. aprila kada počinju karnevalske večeri koje traju sve do 5. maja. Osim tradicionalnog karnevala, imaćemo i karneval bajkera, veče folklora, veče salse i sambe, a biće i mnogo koncerata regionalnih izvođača. Budva je i te kako interesantna i atraktivna tokom cele godine, pa je tako i dalje regionalni centar zbivanja“, zaključuje direktorka TOB-a u gostovanju na Prvoj televiziji.

 

KOMENTARIŠI