Džastin Timberlejk objavljuje novi album 2. februara, a ovo je prvi singl...

Džastin Timberlejk objavljuje novi album 2. februara, a ovo je prvi singl /Video/

U ovom neobičnom video-spotu, Timberlejk igra savremenog inovatora koji se sprema da predstavi svoj novi izum svetu

Desetostruki dobitnik nagrade Gremi, Džastin Timberlejk objaviće četvrti studijski album, ”Man Of The Woods”, 2. februara za ”RCA rekords”

Digitalni album će biti u pretprodaji od 5. januara kada izlazi prvi singl. U pesmi “Filthy” Džastin je koautor i koproducent.

”Man Of The Woods” je po svemu sudeći Džastinov najambiciozniji projekat do sada, kako zvučno, tako i tekstualno.

Ovo je takođe i Timberlejkov prvi zaokret ka tradicionalnoj američkoj rok muzici, uz moderne uticaje jakih saradnika kao što su “The Neptunes”, Timbaland, Kris Stejplton i Ališa Kiz.

Džastin Timberlejk je novi album posvetio svom sinu i supruzi i on predstavlja njegovo lično, emotivno i muzičko putovanje od Memfisa do mesta gde se nalazi danas.

Šarenolika, futuristička muzika pesme “Filthy” vizuelno je ispraćena radom revolucionarnog, višestruko nagrađivanog reditelja, Marka Romaneka.

U ovom neobičnom video-spotu, Timberlejk igra savremenog inovatora koji se sprema da predstavi svoj novi izum svetu. Ovo je već druga saradnja sa Romanekom, prva je bila na spotu “Can’t Stop This Feeling”.

Nakon singla “Filthy” i izlaska albuma ”Man Of The Woods”, Timberlejk će objaviti još tri dodatna video-spota, sa tri različita reditelja.

Ovi dodatni spotovi biće urađeni za još tri pesme sa albuma, a izlaziće sukcesivno, počevši od 18. januara, zaključno sa izlaskom albuma 2. februara.

Dva dana nakon toga, Timberlejk će održati svoj šou nastup u pauzi ”Pepsi superboula” u nedelju, 4.februara.

Album ”Man Of The Woods” pojaviće se i na vinilu koji će imati digitalni kod za preuzimanje sa interneta.

Talentovani glumac i muzičar, Džastin Timberlejk, do sada je prodao više od 32 miliona albuma širom sveta, imao je rasprodate arene na svim kontinentima, nagrađen je brojnim nagradama i nominacijama i spada u visoko poštovane ljude u šou biznisu.

KOMENTARIŠI