Povodom snimanja četvrtog serijala emisije “S Tamarom u akciji”, u kojem se renoviraju domovi ugroženih porodica, a u kome je od avgusta 2017. planirano snimanje novih 14 epizoda na teritoriji Podunavskog, Braničevskog, Borskog i Zaječarskog okruga, Tamara Grujić, koju gledaoci godinama vezuju za humanost i dobročinstvo, posetila je opštinu Žabari.

Tamara Grujić i njena humana ekipa odabrali su opštinu Žabari zahvaljujući ličnom zalaganju predsednika opštine Jovana Lukića. Lokalna samouprava obezbedila je smeštaj za Tamaru i njenu ekipu i majstore.

Predsednik Jovan Lukić povodom posete Tamare Grujić i njene ekipe opštini Žabari rekao je:

– Da tačno je da je Tamara bila u poseti našoj opštini u ponedeljak sa svojom ekipom. Dogovorili smo se da adaptiramo jednu kuću na teritoriji naše opštine. Lokalna samouprava i ja kao njen predsednik ćemo maksimalno pomoći da se čitava ekipa oseća kao da su kod svoje kuće. Koja je porodica u pitanju za sada je tajna samo iz razloga što onda to ne bi bilo iznenađenje za tu porodicu. A produkciji to nije u interesu… Mogu samo da kažem da je tim ljudima pomoć jako potrebna – kazao je predsednik Lukić, ne želeći da nam otkrije o kojoj se porodici radi.

KOMENTARIŠI