Gradonačelnik Požarevca: Dok se ne stane na rep ovom haosu bićemo ovde...

Gradonačelnik Požarevca: Dok se ne stane na rep ovom haosu bićemo ovde u našim institucijama!

Foto: Urban City

Danas u 14.30h održana je hitna konferencija za medije u skupštinskoj sali Gradske uprave. Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca poručio je srpskoj i požarevačkoj javnosti da želi da prestane teror na ulicama Srbije, a pre svega u Beogradu.

Foto: Urban City

“Ovo je nezapamćeni teror manjine nad većinom, nezabeležen u istoriji moderne politike savremenih društava u Srbiji koja je demokratska i zemlja koja je uvažena od svih zemalja sveta”, rekao je Spasović. Gradonačelnik je između ostalog rekao i da ovim putem želi da pošalje poruku da građani Srbije nisu za haos, nered, za izazivanje sukoba, jer svi dobro znamo čemu to vodi.

Foto: Urban City

“Ovde smo danas da jasno osudimo svaki čin mržnje, haosa i nereda koji izazivaju predstavnici Saveza za Srbiju, jer to nije većinska volja građana Srbije, jer to nije volja jednog demokratskog društva, izbori se dobijaju kroz demokratske procese, a ne na ulici. Još jednom podvlačim, još jedna jasna poruka i građana Srbije i predstavnika lokalne vlasti ovde u Požarevcu je da ćemo braniti ustavni poredak, da ćemo braniti naše institucije i da ćemo braniti volju građana.”, dodao je Spasović.

“Od ovog trenutka, nadalje, sve dok se ne stane na rep ovom haosu i dok se ne stavi tačka na ovaj haos i nered koji izazivaju predstavnici Saveza za Srbiju, mi ćemo biti ovde u našim institucijama, u Skupštini Grada Požarevca i Skupštini Gradske opštine Kostolac.”, dodao je još gradonačelnik Požarevca.

8 KOMENTARA

  1. Manjina nikada nije mogla da upravlja vecinom, tako je i u ovom slucaju. Opozicija se dzabe trudi da izazove haos.

  2. 19. Aprila niko od građana neće “izaći” nego će biti DOVEDEN, DOVEZEN, UCENJEN ILI PRIMORAN! zapamtite ljudi ova govna, Požarevac je mali, a njihov predsednik šizoje je gotov, videćemo šta će oni raditi kad padne!

KOMENTARIŠI