U nedelju 9.decembra u novo beogradskoj Hali Sportova „Ranko Žervica“ održan je završni turnir Srpske karate Unije u ovoj sezoni pod nazivom „Trofej Unije 2018“. Na o ovom takmičenju obeležena su dva veoma značajna jubileja:
– 50 godina postojanja Karate Kluba „Novi Beograd“
– 20 godina uspešnog rada Srpske karate Unije.

Pred velikim brojem uvaženih zvanica, ali i pred velikim brojem takmičara i klubova učesnika „Trofeja Unije“, dodeljena su proznanja ljudima koji su ostavili trag u radu ova dva uspešna sportska udruženja i proglašeni su najuspešniji klubovi i pojedinci SKU u 2018. godini.

Foto: KK Požarevac 92

Bane Dmitrović, sportski direktor Srpske karate Unije, dobio je priznanje za značajan doprinos u radu i razvoju organizacije, ali mu je i predsednik SKU Marko Nicović uručio prestižno zvanje u karateu – 5. DAN.

Karate Klub „Požarevac 92“ je proglašen za najuspešniji klub Unije u 2018. godini, dok su Ana Avdalović, David Nešić, Petar Avdalović, Miljana Paunović, Marta Stefanović, Luka Gomiršek i Aleksandar Antanasijević proglašeni za najuspešnije pojedince SKU u svojim uzrastnim kategorijama.

Foto: KK Požarevac 92

Posle prigodne ceremonije povodom jubileja i proglašenja najuspešnijih klubova i takmičara, održan je turnir koji je protekao u prijateljskoj i srdačnoj atmosferi, kako i dolikuje svečarskom ambijentu. U generalnom plasmanu završnog turnira 1.mesto u generalnom plasmanu osvojili su karatisti iz Požarevca, 2.mesto pripalo je selekciji Makedonije, dok je 3.mesto osvojila ekipa „Lotosa“ iz Smedereva.

Karate Klub „ Požarevac 92 „ je nastavio dugu tradiciju uspešnih rezultata, pokazavši izuzetnu organizaciju, kvalitetan rad i zastupljenost u svim uzrastnim kategorijama koja je i donela ovo laskavo priznanje u naš grad.

1 KOMENTAR

  1. Najmladji dobitnik priznanja najbolja poletarka 2o18 Teodora Golubovic iz Karate kluba Pozarevac 92 je zaboravljena i nije pomenuta u tekstu.

KOMENTARIŠI