“Maraton tim Požarevac” imao je predstavnike na noćnom maratonu u Novom Sadu

“Maraton tim Požarevac” imao je predstavnike na noćnom maratonu u Novom Sadu

8. Noćni maraton, koji se sastoji od 3 trke, maraton, polumaraton i mini maraton u dužini od 7 km, bio je pravi izazov za sve trkače. Temperatura koja je preko dana išla i preko 35 stepeni, dosta je uticala na većinu trkača i njihov nastup na ovoj manifestaciji, koji su imali mnogo lošija vremena, ili su pak i odustajali,što je slučaj i sa predstavnicima "Maraton tima Požarevac".

Noćni maraton, koji se sastoji od 3 trke, maraton, polumaraton i mini maraton u dužini od 7 km, bio je pravi izazov za sve trkače. Temperatura koja je preko dana išla i preko 35 stepeni, dosta je uticala na većinu trkača i njihov nastup na ovoj manifestaciji, koji su imali mnogo lošija vremena, ili su pak i odustajali, što je slučaj i sa predstavnicima “Maraton tima Požarevac”.

Konkretno, kada je nastup članova maraton tima Požarevac u pitanju, od troje predstavnika na maratonu, Aleksandar Žegarac, Mihajlo Gajić i Mališa Kovačević, samo je najiskusniji među njima, Aleksandar Žegarac, uspeo da prodje kroz cilj. Ostala 2 člana maraton tima odsutali su na 32. km (Mališa) i na 21,5. km (Mihajlo).nocni maraton 1-min

Što se polumaratona tiče, tu su svi naši članovi uspeli da privedu trku kraju, a to su: Marija Dragović, Vitaminka Zrnić, Ljiljana Todorović Jovanović, Aleksandra Milosavljević, Ana Andjelković, Dragan Ćela Milić, Boban Stojičević, Dejan Stevanović, Miloš Krstić, Miloš Radovanović i Miljan Milojković.

Sve u svemu, divna manifestacija i poseban osećaj kada se učestvuje na ovakvim trkama u noćnom izdanju. Druženje i podrška su bili na visokom nivou, a ceo dogadjaj su ispratili i članovi naše reprezentacije, naši ultramaratonci, koji treba krajem jula da predstavljaju našu državu na svetskom prvenstvu u ultramaratonu u Belfastu, a za koje država nije imala razumevanja da ih finansira, pa uz pomoć armije trkača i ljudi koji ih podržava će ipak otići na to prvenstvo i trčati za sve nas.nocni maraton 3-min

Trčanje može da bude pravi užitak i zabava, pitate se kako, mi to svakako znamo.

KOMENTARIŠI