Požarevljanin Aleksandar Žegarac izgarao ceo maraton u Skoplju

Požarevljanin Aleksandar Žegarac izgarao ceo maraton u Skoplju

13. Wizz air maraton u Skoplju koji je održan 7. maja protekao je u sjajnoj atmosferi i organizaciji.

Domaćini su se potrudili da učesnici budu zadovoljni svim pratećim detaljima što idu uz trku. Takav utisak stiče iz izjave jedinog predstavnika Maraton tima Požarevac, Aleksandra Žegarca, koji je istrčao ceo maraton u vremenu 4h 9min.

“Sve je bilo ekstra, počevši od domaćina, staze, okrepe, do podrške publike kraj staze i grada uopšte. Preporučujem svim trkačima da posete Skoplje sledeće godine i budu deo ove manifestacije” rekao je predstavnik Maraton tima Požarevac.

Naredna aktivnost Maraton tima Požarevac biće banjalučki (ćevapi) polumaraton za vikend, u nedelju. Požarevački maraton tim imaće 11 predstavnika u toj trci i poručuju da se raduju tom događaju.zergarac maraton 1

Maraton tim Požarevac poziva sve rekreativce koji trče da se pridruže i osete pravo zadovoljstvo koje trčanje nosi. Na fejsbuku imaju grupu koju možete pronaćie pod imenom Maraton tim Požarevac.

Ekipa ljudi je sjajna, ima i veterana i omladinaca, tako da godine nisu prepreka. Svako od vas može da bude deo ove sjajne priče, navode u Maraton timu požarevac.

KOMENTARIŠI