“Novembarski dani kulture 2017” – O novoj knjizi Miloša Petkovića u Biblioteci...

“Novembarski dani kulture 2017” – O novoj knjizi Miloša Petkovića u Biblioteci u Kostolcu

U Biblioteci u Kostolcu, Odeljenju Narodne biblioteke "Ilija M. Petrović" Požarevac, u petak 10. novembra 2017. godine, sa početkom u 19 časova, predstaviće svoju novu knjigu "Veštica iz Strašilova" naš popularni pisac epske fantastike Miloš Petković.

Roman “Veštica iz Strašilova”, objavljen u izdanju izdavačke kuće Portalibris iz Beograda, deseti je roman mladog niškog pisca, čiju maštu pisanja poređuju sa Tolkinovom.

Ovaj srpsko-ruski roman, nastao je iz saradnje sa Antonom Ivanovičem Leskovim, ruskim piscem, novinarom i kriminologom, čija su trenutno istraživanja usmerena na oblast futurologije.

Veštica iz Strašilova – Memento mori

Mračna bajka, inspirisana srpskom folklornom fantastikom, gde se prošlost i sadašnjost vešto prepliću vodeći Miloševe i Ivanovičeve junake kroz mnoštvo opasnih avantura u borbi protiv zla.

 

Književno veče održava se u organizaciji Kulturno-sportskog centra Kostolac i Biblioteke u Kostolcu, Odeljenja Narodne biblioteke “Ilija M. Petrović” Požarevac, a u okviru manifestacije “Novembarski dani kulture 2017”.

KOMENTARIŠI