PODELI

Ekipa Blue Dragons Belgrade dočekuje Požarevac Pastuve na stadionu FK Heroj u Beogradu u 4. kolu Prve lige Srbije u američkom fudbalu.

Ekipa Blue Dragons Belgrade ima skor 1-1, dok je Požarevac bez pobede.

Drugi meč Prve lige igra se u Jagodini gde će Black Hornets dočekati Banat Bulls.

Domaći Stršljeni posle dva uvodna poraza imali su nedelju pauze, a sada će ugostiti tim iz Vojvodine koji je posle uvodnog poraza vezao pobede protiv Novog Sada i Zmajeva, a utakmica se igra u nedelju od 17 sati na stadionu FK Trnava.

Ekipa Vukovi Beograd je slobodna u ovom kolu, dok je meč Wild Dogs Novi Sad – Kragujevac Wild Boars odložen zbog obaveza Veprova u CEFL ligi.

Aktuelni šampion Srbije kragujevački Divlji veprovi započinju svoju misiju u okviru nove sezone CEFL lige, pošto će u Beču odmeriti snage sa ekipom Vienna Vikings.

Veprovi će imati težak zadatak, tim iz Beča je u dosadašnjem delu sezone zabeležio četiri pobede bez poraza, a pre tri nedelje u okviru austrijske lige savladali su Swarco Raiders Tirol, trostrukog uzastopnog šampiona i branioca CEFL titule.

Prva liga Srbije, 4. kolo: Subota: Blue Dragons Belgrade – Požarevac Pastuvi (17), nedelja: Jagodina Black Hornets – Banat Bulls (17).

CEFL liga: Subota: Vienna Vikings – Kragujevac Wild Boars (17sati).

KOMENTARIŠI