Vukovi “samleli” Požarevljane: Težak poraz Pastuva

Vukovi “samleli” Požarevljane: Težak poraz Pastuva

U okviru 2. kola Sport Klub Prve lige Srbije u američkom fudbalu odigrane su tri utakmice, a SBB Vukovi su ubedljivo slavili.

U subotu igrane su dve utakmice u Beogradu. SBB Vukovi Beograd savladali su Požarevac Pastuve rezultatom 49:0, a Plavi zmajevi bili su bolji od Jagodine Black Hornets posle produžetka sa 22:14.

U nedelju u Novom Sadu gostujuća ekipa Banat Bulls pobedila je domaći tim Wild Dogs sa 17:0.

Na stadionu IMR, Vukovi su relativno brzo završili posao. Već na poluvremenu rezultat je bio 35:0 i utakmica je bila praktično gotova. Pastuvi su imali velike kadrovske probleme i u Beograd su doputovali sa 23 igrača. U domaćim redovima trčanjima i poenima istakli su se mladi raningbekovi Aleksandar Mlađen i Aleksandar Bogdanović, a napad kroz vazduh predvodio je Tihomir Todorov sa dva tačdaun hvatanja. U odbrani Vukova najbolji su bili Andreja Stevanović, Andrija Drča i Lazar Bućan.

U narednom kolu, 8. i 9. maja, igra se derbi lige kada će Wild Boars Kragujevac ugostiti SBB Vukove Beograd. Plavi zmajevi putuju u Pančevo gde će odmeriti snage sa Bullsima, a u Požarevcu domaći Pastuvi dočekaće Wild Dogs Novi Sad.

Celu utakmicu pogledajte u video snimku ispod:

Rezultati 2. kola Sport Klub Prve lige Srbije:

SBB Vukovi – Pastuvi 49:0

Plavi zmajevi – Black Hornets 22:14

Wild Dogs – Banat Bulls 0:17

Wild Boars Kragujevac slobodni

Treće kolo, 8-9. maj:

Wild Boars Kragujevac – SBB Vukovi Beograd

Banat Bulls – Plavi zmajevi Beograd

Pastuvi Požarevac – Wild Dogs Novi Sad

Black Hornets Jagodina slobodni

KOMENTARIŠI