PRESEKLI VRPCU: Otvorena nova obilaznica

PRESEKLI VRPCU: Otvorena nova obilaznica

Osim što će za meštane većeg broja naselja koji gravitiraju ka ovom putu, bitno smanjiti vremenski period putovanja, ovaj put će umnogome rasteretiti tranzitni i teški saobraćaj iz Petrovca na Mlavi

U ponedeljak, 2. oktobra je u Zabrđu u saobraćaj pušten novoizgrađeni putni pravac Kamenovo – Zabrđe.

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

Ovaj putni pravac od velikog je značaja ne samo za meštane pomenutih naselja već i za građane cele Opštine jer osim što su ovim putem povezana dva susedna naselja, povezana su i dva regionalna puta Požarevac – Petrovac na Mlavi i Petrovac na Mlavi – Žabari, a put sam po sebi predstavljaće i novu obilaznicu oko samog grada.

Osim što će za meštane većeg broja naselja koji gravitiraju ka ovom putu, bitno smanjiti vremenski period putovanja, ovaj put će umnogome rasteretiti tranzitni i teški saobraćaj iz Petrovca na Mlavi.

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

Pred velikim brojem meštana, direktora javnih ustanova i preduzeća, put su svečanim presecanjem vrpce u saobraćaj pustili predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić, izvršni direktor JP „Putevi Srbije“ Zoran Stojisavljević, predsednici mesnih zajednica Zabrđe i Kamenovo, Relja Stepanović i Bojan Milovanović. Svečanosti su prisustvovali i generalni direktor „PZP Požarevac“ Milorad Bakalović i načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić.

KOMENTARIŠI