Lole Ribara 25 kod Zelene pijace i Jug Bogdanove

Gradska uprava Grada Požarevca objavila je poziv za javnu prezentaciju Urbanističkog projekta za izgradnju višeporodičnog stambeno-poslovog objekta u ulici Lole Ribara br. 25 Požarevac izrađen od strane „CE GROUP“ doo Beograd.

Javna prezentacija urbanističkog projekta, organizovaće se u trajanju od sedam dana, zaključno sa 11.05.2021. godine u kancelariji broj 212 na drugom spratu zgrade Gradske uprave grada Požarevca, u ulici Drinskoj broj 2, u terminu od 10 do 13 časova, kao i na internet stranici Grada Požarevca.

Objekat se nalazi pored Zelene pijace u ulici Lole Ribara (kod skretanja iz Jug Bogdanove). U poslednjih tridesetak godina ovaj deo grada bio je izvor neprijantog mirisa i obilja smeća, pa su svojevremeno čak i bageri morali da budu na pomenutoj lokaciji (privatnoj deponiji) kako bi sklonili sam organski i neorganski otpad koji je skupljan od strane jednog Požarevljanina.

Prema zahtevu investitora, Urbanističkim projektom se planira izgradnja višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta spratnosti Po+P+3+Ps (podrum, prizemlje, tri sprata i povučena etaža), sa 20 stambenih jedinica i to po 5 po etaži, i poslovnim prostorom u okviru etaže prizemlja i 20 parking mesta za stanove, 3 parking mesta za poslovni prostor, od kojih je jedno parking mesto za osobe sa invaliditetom.

Objekat je stambeno poslovni, namenjen za višeporodično stanovanje, sa tehničkim prostorijama i garažom u podzemnoj etaži, poslovnim prostorom u prizemlju i stambenim prostorom na svim spratnim etažama.

4 KOMENTARA

  1. Cudo ne zida kompanija Madzar…bas cudno ,nista se drugo od vas nije ni moglo ocekivati stanbeni objekat polako i sugurno od jednog lepog grada napraviste bezlicnu palanku .

  2. Zanimljivo je da se prostorije CE GROUP-a nalaze u privatnom stančiću na Vračaru.Adresa je Graničarska 6 stan 8A, dok je projektni biro u privatnoj kući u Ljutice Bogdana 16.

KOMENTARIŠI