Foto: Pixabay // ilustracija

Prošlog četvrtka hrabra Marija, rodom iz Požarevca, napravila je pravi junački podvig u jednom od predgrađa Pariza.

Utoliko je ovaj podvig veći znajući da ga je počinila jedna žena. Francuska ima sve većih problema što se tiče bezbednosti a na svakom koraku se mogu primetiti krađe.

Marija Jezdić koja živi u jednom od predgrađa Pariza, doživela je veliku neprijatnost ali je samo svojom hladnokrvnošću i hrabrošću uspela da izađe kao pobednik. Naime, ona je prošlog četvrtka putovala linijom 5 pariskog metro-a. Izašla je na zadnjoj stanici Bobigny – Pablo Picasso i ušla u autobus na liniji 620. Odmah po ulasku u autobus dočekala je velika neprijatnost.

„Dok sam kupovala i plaćala kartu za prevoz vozaču, jedan dečko se prišunjao iza mene i izvukao mi telefon iz džepa jakne. Sva sreća ja sam slušala muziku preko slušalica pa sam tako primetila da mi je otet telefon. U trenutku sam se okrenula i brzo reagovala. Mladić je hteo da pobegne ali ja sam ga uhvatila za ruku i zatražila telefon koji je on držao čvrsto u ruci. Pošto ga nije puštao iz ruke, uspela sam da mu uvrnem ruku a on je jauknuo i ispustio telefon. Dok sam ja uzimala telefon, on je već pobegao iz autobusa“, u jednom dahu za portal “Svi Srbi u Parizu”, ispričala je Marija.

Kako je rekla, reagovala je instiktivno a na pitanje da li joj je neko pritekao u pomoć, rekla nam je da ne ali da je vozač autobusa, svedok scene, počeo da aplaudira pošto je mladić pobegao a njemu su se pridružili i prisutni putnici u autobusu, preneo je portal “Svi Srbi u Parizu”.

KOMENTARIŠI