Zvezdin karavan za bebe prošao i kroz Požarevac

Zvezdin karavan za bebe prošao i kroz Požarevac

Akcija “Od rođenja mog” nastavljena je i četvrti dan, a novogodišnji karavan obradovao je veliki broj najmlađih članova Zvezde po istočnoj Srbiji crveno-belim paketićima.

Crveno-beli karavan, na čelu sa Zvezdinim Deda Mrazom nastavio je svoj put po Srbiji kako bi podelio paketiće bebama rođenim u 2021. godini, a koje su roditelji učlanili u klub neposredno posle rođenja.

Ekspedicija Crvene zvezde posetila je mališane u Kragujevcu, Velikoj Plani, Petrovcu na Mlavi, Požarevcu i Grockoj. Klupski autobus je ponovo bio velika atrakcija za stanovnike u svim gradovima, a Deda Mraz je izazvao veliku radost svih dečaka i devojčica koji su uživali u fotografisanju.

Porodice su sa srdačnim osmesima dočekivale crveno-beli karavan, a neizmerna radost primećena je kod svih beba koje su bile obučene u obeležja Crvene zvezde. Druženje je a proteklo u sjajnom raspoloženju, dok je Deda Mraz Zvezdinim pesmama širio radost. Profesionalno fotografisanje kraj novogodišnje jelke sa paketićima bilo je neizostavno.

KOMENTARIŠI