Foto: Urban City / I.P.

Budva je dobro poznata i kao prestonica koja je oduvek privlačila one koji obožavaju provod, zato je i najverovatnije najposećeniji grad Crne Gore.

Foto: Urban City / I.P.

Čuveni šankovi koji se nalaze oko zidina Starog grada, bili su krcati, lokali rade do 00h, ali muzika se pušta do 23h. Sve je izgledalo tako normalno, živnulo je, da je podsetilo na dobre sezone u sred jula ili avgusta. Zbog iznenadnih pljuskova koji traju kratko, savet-obujte se adekvatno, već uglačani kamen grada postaje još klizaviji.

Foto: Urban City / I.P.

Dozvoljeno je okupljanje do 50 ljudi, te sam imala priliku da uočim i venčanje i prigodnu proslavu nakon crkve, uz poštovanje mera i na otvorenom.

Foto: Urban City / I.P.

U crkvi se maske ne nose.

Foto: Urban City / I.P.

Za sve one koji planiraju uskoro na put ka Budvi, obaveštenje da nedeljom sem ugostiteljskih objekata i suvenirnica ništa ne radi, te obezbedite osnovne zalihe pre vikenda, subotom je bukvalno haos u prodavnicama.

Foto: Urban City / I.P.

Koncerata i nastupa još uvek nema, makar ne u obimu na koji smo navilkli-tek poneki lokal, ali najavljena su odrđena gostovanja u pojedinim diskotekama, takođe za ljubitelje pozorišta Grad teatar Budva ovog leta će konačno raditi.

AKO STE PROPUSTILI:

Urban City predstavlja: Patrola do Budve /1. deo/

Urban City patrola do Budve: Cene /2. deo/

KOMENTARIŠI