Saslušan MONSTRUM u Požarevcu koji je šutirao ženu koja je izgubila bebu,...

Saslušan MONSTRUM u Požarevcu koji je šutirao ženu koja je izgubila bebu, branio se ćutanjem!

Bondarenku se na teret stavlja nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna dve do 10 godina zatvora

Nenad Bondarenko saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, ali se, kako saznajemo, na saslušanju branio ćutanjem. Njemu je na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo, on je uhapšen u nedelju dok je bio na slavi kod komšije, zbog sumnje da je dan ranije pretukao nevenčanu suprugu Tatjanu M. koja je bila u devetom mesecu trudnoće.

– Bondarenko je pred tužiocem iskoristio pravo da ne iznese odbranu. Međutim, kako je njegova supruga u prijavi navela da ju je šutirao po stomaku dok nije prokrvarila i nije odveo te večeri kod lekara, već ujutru, njemu je određen pritvor do 30 dana. Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke. On ranije inače, nije osuđivan – naveo je izvor jednog beogradskog lista iz istrage.

Bondarenku se na teret stavlja nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna dve do 10 godina zatvora.

Nesrećna žena je dan kasnije carskim rezom rodila mrtvu devojčicu, a u bolnicu je primljena sa teškim povredama stomaka i naprslom matericom.

KOMENTARIŠI